Stress, walaldhsjwkcdnsjk

Vaknade av att Alma skrek "HEDDA NU GÅR JAG!". Om en vecka börjar skolan. Oj vad sammanhängande. Punkt. Jag hatar min bloggdesign förresten, så ful. :I
Hursomhelst, stress. Jag känner, har eller hurfan man säger stress just nu, i magen. Det liksom pirrar fast på ett dumt sätt. Jag är stressad för att nästa vecka börjar skolan, och det känns läskigt.
Jag hatar inte att plugga, och jag har inte så svårt för mig. Nä, jag tycker det är ganska kul att plugga faktiskt. Men jag blir ändå stressad och jag har ingen ide om varförrr.  VWHYYYWYWHY?? Kanske det är för att jag inte längre har friheten att bestämma, bästema, bästemma, eh, över vad jag ska göra. Eller så är det kanske av känslan att sitta i ett fult klassrum på ganska tråkiga lektioner. Jag tycker lektionerna är tråkiga, de gör väl de flesta. Men asså, de ger mig ingen stimulans  typ. Eller nåt.
Sen så känner jag mig aldrig fri i skolan, fast vem gör det, det finns ju ingen frihet där.
Jag önskar att jag tog skolan mindre allvarligt, att jag kunde prata utan att räcka upp handen och faktiskt vågade räcka upp handen. Jag hatar att ha fel, men sen blir jag så arg på mig själv när det visar sig att jag hade rätt.
Sen så är det jobbigt att gå runt i skolan, förutom att min skola är skitful, ser ut som en kyrkogård så ser folk dig vart du en är. Ser och dömmer. Stavas dömmer med två eller ett m?
Så det jag ska jobba på är att ta skolan mindre seriöst, även fast lärarna bankar i oss, att jo, det ska vi visst göra. Men det verkar ju inte funka så jättebra på mig, jag är väl konstig.
Undra om jag har styckesindelat rätt.
/ Hedda

RSS 2.0